Huur mini bijlwerpen zonder begeleiding:
Optie 1: 8 mini werpbijlen, 2 targets, 1 handleiding ( €80 )
Optie 2: 16 kleine werpbijlen, 4 targets, 1 handleiding ( €150 )
Optie 3: 32 bijlen om te werpen, 8 targets, 2 handleidingen ( €250 )

Je kan deze activiteit ook reserveren als workshop mini-bijlwerpen.

Nooitgedachtenland” huurde een kleine set mini bijlwerpen voor een verjaardagsfeestje en beschreef het als de topper van de avond.

Bijlwerpen of Axe Throwing komt oorspronkelijk uit Scandinavië en wordt zelfs op professioneel niveau gedaan! Maar… Wij gaan voor een moderne versie van bijlwerpen die 100% veilig is, voor jong én oud. Deze nieuwe spelvorm heeft heel wat weg van vogelpik of darts. Daarom is deze verkleinde versie van bijlwerpen voor iedereen geschikt én plezierig.

Vanaf het 1e leerjaar mag iedereen met onze kleine bijlen werpen! De bijlen zijn +-12cm lang en wegen amper iets. Haal de (kleine) viking in je boven en laat zien wat je kan! Probeer zoveel mogelijk punten te scoren in de roos.

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, teambuildingsactiviteit, vrijgezellenfeest, sportdag, verjaardagsfeest of gewoon een leuke middag met vrienden. Deze coole versie van darts is leuk voor iedereen!

Deze look-a-like spelvorm van vogelpik kan als doorlopende activiteit aangeboden worden, maar kan ook met een vaste groep gespeeld worden om een echte competitie op te bouwen.

Mini bijlwerpen kan voor kinderen vanaf de lagere school en is oa. een fijne activiteit op een schoolfeest.

Wanneer je de activiteit huurt zonder begeleiding, dan dien je het materiaal op te halen in Heverlee, Leuven. Aan meerprijs kan het ook geleverd worden. Vraag je vrijblijvende offerte aan.

Huur deze coole variant van darts of vogelpik!