Huur materiaal gedurende 1 week voor de prijs van 1 dag + 10% !
Doe meteen je aanvraag.

Het Coronavirus zorgt voor een semi lockdown waardoor veel kinderen en jongeren niet meer naar school (moeten of mogen) gaan. Hierdoor is thuisopvang nodig. Bij Avontuurlijk Natuurlijk kan je activiteiten huren, want de verveling kan en zal toeslaan.

HUUR GOEDKOOP sport- en spelmateriaal en hou het extra plezant in deze tijd! Ideaal thuis, maar ook op school (voor de opvang) mogelijk. Je kiest zelf het aantal stuks dat je wenst te huren! Af te halen in Heverlee, Leuven of te leveren op jullie locatie (we leveren aan de deur) aan meerprijs.

Avontuurlijk Natuurlijk raad raad aan om materiaal te huren voor je gezin! Speel in kleine groepjes, met mensen die je altijd ziet!

Huur materiaal 1 week voor de prijs van 1 dag! Langer huren? Dat kan!
Bekijk het overzicht van te huren sport- en spelmateriaal hier (klik)!

GRATIS levering in groot Leuven + Bertem + Korbeek-Dijle vanaf een huurbedrag van €50

Neem nu contact op!

Al het materiaal is af te halen in Heverlee, Leuven. Er worden meerdere afhaalmogelijkheden gegeven. Of… Wij leveren op jullie locatie aan meerprijs. We komen aan uw deur!

Buiten spelen blijft belangrijk! Buiten spelen zorgt er ook voor dat het risico op besmetting drastisch zal verminderen. Onze activiteiten zijn Coronaproof, zolang u zelf uw gezond verstand gebruikt. Speel met kleine groepjes (gezin, familie).

Advies van viroloog en interfederaal woordvoerder Steven Van Gucht:
“Het principe dat we willen hanteren is dat we bestaande groepen niet uit elkaar moeten trekken, maar dat we willen vermijden om groepen te gaan mengen. Kinderen die de hele dag in de klas bij elkaar zitten, kunnen bij elkaar blijven maar als je kinderen uit verschillende scholen gaat laten samenspelen, krijg je manieren waarop het virus op nieuwe plaatsen kan geïntroduceerd worden. Ieder contact waarbij mensen samenkomen die normaal niet samenkomen, houdt een zeker risico in. Iedereen moet de maatregelen zo strikt mogelijk naleven. De kans dat je iemand besmet is zeer reëel en zo ontstaat er een infectieketting. Dat willen we net vermijden.”

Volg alle updates van het corona nieuws hier.

Wat te doen?

Je kan volgende maatregelen toepassen, om je persoonlijke hygiëne te verbeteren:

  • 1. Blijf thuis als je ziek bent
  • 2. Was regelmatig je handen.
  • 3. Gebruik elke keer een nieuw papieren zakdoekje en gooi het weg in een afsluitbare vuilnisbak.
  • 4. Geen zakdoek? Hoest of nies in je elleboogholte

Vertraag de verspreiding van het virus met volgende tips:

  • 1. Vermijd om handen te geven, te kussen of te knuffelen als je iemand begroet
  • 2. Wees aandachtig voor risicogroepen (personen ouder dan 65 jaar, diabetici, personen met hart-, long- of nieraandoeningen, personen met een verzwakt immuunsysteem, …).
  • 3. Kinderen worden niet ernstig ziek van het coronavirus, maar kunnen het wel makkelijk verspreiden. Contact tussen kinderen en ouderen is dus af te raden.
  • 4. Probeer afstand te houden op plaatsen waar veel mensen bij elkaar komen.
  • 5. Vermijd contact met mensen die zichtbaar ziek zijn of hou voldoende afstand.