Discgolf of Frisbee Golf is een sport die in veel opzichten lijkt op het traditionele golf. Men gebruikt enkel geen bal, maar een Frisbee. Je moet als het ware golfen met een frisbee.

Bij discgolf is het net zoals bij ‘balgolf’ de bedoeling om elke hole (doel) in zo min mogelijk slagen of zo min mogelijk worpen te bereiken.

Disk Golf kan je met je sportclub doen, maar het is ook een super fijne sport om op school aan te leren. Huur Disc Golf met of zonder begeleiding.

Avontuurlijk Natuurlijk biedt 2 opties aan om Disc Golf te huren.

OPTIE 1: Echte disc golf doelen – Professionele Disc golf sets op wedstrijdhoogte – Ideaal voor initiaties, sportclubs, teamevents of sportdagen. 4 rode, 3 blauwe en 3 gele doelen beschikbaar.

Disc golf set: 10 Disc Golf Doelen + 13 discs (2′ opzetwerk per doel)
Huur 1 dag: €150 | 1 week: €250

OPTIE 2: Goedkopere – Start to Disc Golf – Ideaal voor sportdagen of 
om te gebruiken op een familieweekend.

Disc golf set: 16 plastieken doelhoepels + 13 discs
Huur 1 dag: €100 | 1 week: €150

De Frisbees hebben een diameter van 21cm en wegen 163gr.
Geschikt voor alle leeftijden dus!

De doelhoepels met net hebben een diameter van 45,7cm.
Deze dienen in een zachte ondergrond gezet worden.

Huur Disc Golf huur Frisbee Golf en doe dit op je sportdag, in je sportclub of op school. Doe je aanvraag! Het materiaal is af te halen in Leuven of kan tegen meerprijs geleverd worden.

Beide opties zijn snel op te zetten! Optie 2 neemt natuurlijk minder plaats in beslag en weegt minder. Draagbaar disc golf. Draagbare disc golf.

Avontuurlijk Natuurlijk verhuurt nog tal van ander sport en spelmateriaal. Neem en kijk op de verhuurlijst van sportmateriaal.