Lasergame Anti-Cheat: valsspelen door uit/aan zetten kan niet

Laserpistool: €5,00 p.p. (per pistool) voor de laserpistolen met Anti-Cheat functie. [aangeraden voor alle leeftijden!]

Lasergeweer: €6,00 p.p. (per geweer) voor de lasergeweren met Anti-Cheat functie.
[aangeraden voor een plezante maar low budget teambuilding of vanaf het 6e leerjaar]

Er is ook een goedkoper alternatief: €4,75 p.p. [aangeraden voor het 1e-2e lj.]. Met deze pistolen kan je je levens resetten door het pistool uit/aan te zetten. Ideaal voor het spelverloop bij de allerkleinsten. Huur goedkope lasertag.

Er is ook een professioneler alternatief: €20 p.p.
Gun + Helm zodat je 360° raakbaar bent! Huur Professionele Lazer game!

Je krijgt altijd enkele reserve laserguns en de spelinformatie: ter plaatse bij het afhalen én je krijgt dit mee op papier.

Lasergame overzicht: Fun lasergame – Professioneel lasertaggen

Deze activiteit doen met begeleiding? Dat kan ook: workshops Lasertag

Wil je liever een professioneler alternatief? Wij bieden ook lasertag aan voor indoor en outdoor gebruik vanuit de echte typische lazertag zalen.
Klik hier voor meer informatie over de echte lazergame ervaring.

Zoek je een alternatief voor Lazertag?
Huur Nerf guns, kinderpaintball, pijl en boogspel, ,…

Al bovenstaande activiteiten zijn mét of zonder begeleiding te huur.

Zéker voor jongeren en volwassenen is het aangeraden om te lasergamen in het donker of in een groot gebouw of een donker bos!

Met deze Anti-Cheat lasergame pistolen of geweren geweren kun je urenlang spelen zonder dat er iemand vals kan spelen. Nu kun je actief lasergamen, binnen of buiten en wanneer je maar wilt zonder dat je last hebt van kogels of pijltjes die verkeerd terechtkomen of zoekraken.

Hoe werkt het lasergame spel? 
Je kunt lasergamen met een oneindig aantal spelers en met maximaal vier teams. Het doel van het spel is dat je alle tegenstanders uitschakelt. Dit heb je gedaan wanneer alle levens op het lasergeweer van je tegenstander op zijn. Om iemand te raken moet je op het lasergeweer van je tegenstander richten. Er zijn natuurlijk nog enkele andere spelvarianten en uitbreidingen. Deze krijg je mee op papier bij het afhalen van het spelmateriaal.

Aan de hand van de levensbalken op het pistool of geweer kun je zien hoeveel levens je nog hebt, hierbij staat elke rode levensbalk voor drie levens. Het is afhankelijk van het gebruikte munitiesoort hoeveel levens je tegenstander verliest bij een raak schot.

Functionaliteiten van de lasergun:

  • 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen);
  • 4 verschillende munitiesoorten (single shot, lasergun, machinegeweer en plasmagun);
  • meerdere levensbalken (3 levens per levensbalk);
  • Munitie herlaadknop;
  • Anticheat én activeringsfunctie;
  • Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk);
  • Trilt bij het schieten en als je bent geraakt;
  • Licht- en geluidseffecten met een Engelstalige stem.

Schietafstand
Met de lasergeweren kun je van een afstand van maximaal 50 meter iemand raken. Deze schietafstand wordt mede bepaald door de weersomstandigheden; hoe meer zonlicht, hoe korter de schietafstand. De schietafstand van de lasergun is ook afhankelijk van het gekozen munitiesoort. Gebruik je de munitiesoort “single shot”, dan is het bereik het grootst. Staat het lasergeweer ingesteld als “plasmagun”, dan is de schietafstand van het geweer korter.

100% veilig
De speelgoedgeweren maken gebruik van onschadelijk en onzichtbaar infrarood licht, hierdoor zijn ze 100% veilig. Er komen geen gevaarlijke laserstralen uit het geweer. Alle producten beschikken over een CE markering en voldoen aan de voor speelgoed van toepassing zijnde Europese veiligheidsregels.

https://www.avontuurlijk-natuurlijk.be/lazertag-huren https://www.avontuurlijk-natuurlijk.be/lazergame-huren https://www.avontuurlijk-natuurlijk.be/lasertag-huren/
https://www.avontuurlijk-natuurlijk.be/professioneel-lasertaggen/