Light-up sword battle – oplichtend zwaardgevecht
helemaal veilig!

Ga de strijd aan met het andere team en overwin de queeste terwijl je een van de tien games in deze spelkit speelt: Gladiators, Vampieren, Ridders,…

Deze light battle is de max als het donker is (of in een verduisterde ruimte), maar ook overdag is het super fijn! Deze activiteit is geschikt voor 7 – 14 jarigen.

Rennen en springen doe je met dit epische lichtgevend plezier! Het is makkelijk te gebruiken en spannend om te spelen! Ga als een team aan de slag en laat je krijgsinstinct naar boven te komen om je tegenstander te verslaan.

Deze ongevaarlijke light battles zijn ideaal om het andere team aan te vallen en hen hierdoor terug naar hun kamp te sturen. Na enkele hits op de lightsabre moet het zwaard terug opladen in het eigen kamp.

Dit spel is ideaal om strategieën aan te leren en sociale interactie te stimuleren en bovenal is iedereen super actief!

Rennen, springen en slingeren voor episch gloeiend plezier met Glow Battle – het is gemakkelijk in te stellen en spannend om te spelen.

Er zijn 6 verschillende speltypes inbegrepen en er kan 3-10u spelplezier mee beleefd worden!

Huur spelpakket
20 spelers: 1dag: €35 | 2dagen: €45
40 spelers: 1dag: €65  | 2 dagen: €85

Het fijnst spelen doe je buiten, als het donker is of… in een grote verduisterde turnzaal vol materiaal of… in een groot donker gebouw! Maar ook overdag vinden kinderen dit geweldig! Een ideaal spel om te spelen tot in het 2e middelbaar.

Je kan deze glow in the dark capture the flag ook met begeleiding huren!